MBB
contact
Home
Nieuws
Visie en werkwijze
De Mensen
Projecten
Bewoners a/h woord
Locaties
Paardenkooper_-_MBB_Ontwikkeling.JPG

MBB Ontwikkeling tekent overeenkomst met bouwbedrijf Paardenkooper | 17-11-2020

< Terug naar het overzicht

Op maandag 16 november hebben Daan Huitink van MBB Ontwikkeling en Ed Paardenkooper van bouwbedrijf Paardenkooper uit Kockengen de aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van 3 grote woningen in de bestaande boerderij met hooizolder aan de Ockhuizerweg 35 te Haarzuilens.

De boerderij is een beeldbepalend gebouw net buiten de kom van Haarzuilens. Paardenkooper brengt de boederij terug in haar oude luister inclusief rood-wit geschilderde luiken die zo kenmerkend zijn voor het kasteeldorp Haarzuilens. In de boerderij komen 3 woningen: een woning in het voormalige voorhuis met 258 m2 woonoppervlak en twee woningen in de voormalige hooizolder met respectievelijk 226 en 227 m2 woonoppervlak. Daarnaast beschikken de woningen in de voormalige hooizolder beiden nog over ruim 100 m2 onbenoemde ruimte op de begane grond waarmee je van alles kunt doen: van het stallen van een oldtimer tot het maken van een speel- of hobbyplek.

Daken, vloeren en gevels van de woningen worden geisoleerd waarmee de boederij helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd.

Meer informatie over het project vindt u op de projectwebsite: www.dehaarbuyten.nl