MBB
contact
Home
Nieuws
Visie en werkwijze
De Mensen
Projecten
Bewoners a/h woord
Locaties
De_Houtzagerij_bnr_7_web.jpg

Open Dag bouwplaats De Houtzagerij Laren op zaterdag 29 juni | 26-06-2019

< Terug naar het overzicht

Op zaterdag 29 juni a.s. organiseren MBB Ontwikkeling, Saegaert Makelaars en Beumer Garantiemakelaars een Open Dag op de bouwplaats van De Houtzagerij Laren.

De voorbereidende werkzaamheden van de bouw zijn gestart in december 2018 en de bouw van de individuele woningen in maart 2019. Inmiddels zijn van vrijwel alle woningen de begane grondvloeren gelegd en zijn van enkele woningen al de verdiepingsvloeren gelegd en gevelkozijnen gemonteerd.

Momenteel zijn er nog 6 villa's beschikbaar in het plan: 2 vrijstaande en 4 twee-onder-een kappers. Allen met een royaal woonoppervlak op mooi georienteerde grondpercelen.

Het betreft de woningen met bouwnummers 7, 8, 9, 11, 12 en 18. Meer informatie treft u aan op www.dehoutzagerij-laren.nl

Heeft u interesse in een nog beschikbare woning? Dan nodigen wij u van harte uit de bouwplaats te bezoeken tijdens onze Open Dag. De Open Dag vindt plaats op zaterdag 29 juni a.s. van 10 tot 12 uur. De ingang van de bouwplaats bevindt zich aan de Sint Janstraat (ter hoogte van huisnummer 25). De koffie staat klaar!

Wij zijn aanwezig om u te woord te staan en u kunt de woningen rustig bekijken.