MBB
contact
Home
Nieuws
Visie en werkwijze
De Mensen
Projecten
Bewoners a/h woord
Locaties
foto_20150612.jpg

Wethouder Michiel van Liere bezoekt Randhoeve Houten | 12-06-2015

< Terug naar het overzicht

Op vrijdag 12 juni heeft wethouder Michiel van Liere van gemeente Houten ons, in januari 2015 opgeleverde, project aan de Randhoeve in Houten bezocht. De heer Van Liere heeft binnen het College van Burgemeester en Wethouders onder andere de portefeuille Ruimtelijke Ordening Houten Noord.

 

MBB Ontwikkeling was zeer verheugd met het bezoek waarmee de gemeente duidelijk aangeeft de realisatie van betaalbare starterswoningen hoog op de politieke agenda te hebben staan.

Bewoonster Michelle Priem, een tevreden eignaresse van een appartement in het project, heeft de wethouder uitgelegd waarom het zo prettig wonen is in het centrum van Houten.

Alle appartementen die in het voormalige kantoorgebouw gerealiseerd zijn stralen de sfeer van wonen uit en ieder appartement is anders.

De grote glazen balkons, waarover ieder verdiepingsappartement beschikt, zijn uniek en kom je bij andere kantoortransformaties vaak niet tegen. Wat tevens bijzonder is, is dat er maar enkele studio's zijn gemaakt. Alle overige appartementen hebben een aparte slaapkamer. Dat wordt gewaardeerd.